marți, 23 mai 2023

Ziua 23- Călcâie frumoase și catifelate


Vremea sandalelor a venit așa că trebuie să acordăm mai multă atenție aspectului călcâielor noastre. Astăzi am folosit această perie apoi am aplicat pe tălpi o cremă intens hidratantă. 

4 comentarii:

  1. Am descoperit de curand o crema buna pentru calcaie - am tot testat creme bune fara acid salicilic si n-am avut succes. O folosesc zilnic de aproape o luna si calcaiele mele n-au aratat mai bine niciodata (rezultatele au inceput sa se vada cam dupa doua saptamani).
    E vorba despre o crema de la Farmec - "Crema pentru ingrijirea calcaielor cu aloe vera si vitamina A" care are si un pret mic, e in jur de 12 lei (depinde de magazin).
    Sper sa-ti fie si tie de folos.
    Imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce-am folosit acea crema de la Farmec timp de vreo 7-8 luni, la un moment dat nu mi-a mai placut deloc. Calcaiele incepusera sa arate parca mai rau decat inainte, parca erau si mai deshidratate si albe, desi, culmea, eu chiar aveam grija de ele, in fiecare seara le dadeam cu acea crema si-mi puneam sosete de bumbac.
    Asa c-am renuntat la crema. De cateva luni folosesc pentru calcaie crema simpla de galbenele. Acum e bine, sper ca asa sa ramana. :)
    M-am lecuit sa mai testez creme din comert specifice pentru calcaie, am avut numai esecuri, toate cele pe care le-am incercat mi-au facut rau de la un punct incolo.
    Ma simteam responsabila, stiam ca-ti scrisesem un comentariu despre aceasta crema, de aceea ti-am cautat postarea si-am revenit acum.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru comentariu Maria! Ce scumpă ești! Și eu stau rău cu călcâiele, toată vara am avut pielea îngroșata. Mai folosesc peria din imagine dar mi-ar trebui o cremă buna. Mama mea a folosit in trecut o crema foarte foarte buna de la Scholl, îmi amintesc că m-am dat și eu cu ea și eram impresionata de rezultat. Tot am spus că o cumpăr dar mereu au intervenit alte chestii.
      Te îmbrățișez!

      Ștergere