duminică, 28 februarie 2016

Bucuriile curate ale vieții mele:)

Am numit astfel postarea după modelul Ancai pentru ca mi s-a părut foarte frumos.
Ideea aceasta de a deschide ochii la frumosul pe care îl întâlnim de-a lungul săptămânii mi-a plăcut pentru faptul ca de multe ori găsim frumusețea în viața de zi cu zi dar grija si mai ales goana zilelor ne fac sa uitam repede de acele momente de neprețuit.
Saptamana aceasta: am trait:))adică am fost la spovedit luni și am simțit ca am inviat din nou. Părintele meu drag mi-a spus bine ai revenit și m-am simțit plina de binecuvântarea lui Dumnezeu.
Miercuri am fost la biserica pentru ca a fost ziua părintelui și a primit un tort extraordinar în forma de bisericuta (de lemn în stil maramuresean)copie perfecta după biserica noastră.  Bineînțeles ca a împărțit tortul cu noi și a fost așa de frumos sa stam cu prietenii nostrii la un tort bun și sa ne simțim bine împreună.
Joi am făcut o pizza și gogosi și melci (aluat de gogoși spiralat în forma de melc) și i-am invitat pe niște prieteni foarte buni la noi. Au venit cu fetițele lor și copii s-au jucat frumos. Am făcut și ceva lucru de mana cu fetele și lor le-a plăcut mult.

Noi mămicile am stat apoi puțin în bucatarie și ne-am distrat încercând sa o învăț pe prietena mea cum sa croseteze. Am invatat-o lănțișorul de baza ca nici eu nu sunt foarte departe de prima lectie:))) Măcar ne-am distrat:)

Sâmbătă am primit flori de la sotulet (cum se face oare ca știe când simt nevoia sa mai primesc o floare?

Tot sâmbătă pe la 5 am ieșit pe balcon sa întind o tura de haine și când mi s-au răcit degetele din cauza rufelor ude am simțit din nou ca trăiesc.  M-am uitat la cer și soarele se juca printre nori, tot din partea aceea se auzea o mierla, păsări frumoase unduiau cerul din inima mea. Era rece și eu simțeam primavara în toată ființă mea.



Duminica a fost mama și tata pe la noi, ca de obicei a fost minunat. Mama a fost fericita ca am stat împreună la o cafea și un chec așa, numai noi doua. Te-am imbratisat și am simțit ce mult iți lipsesc mama!
Slava Domnului pentru toată liniștea și bucuria din viețile noastre!
Andreea


2 comentarii: