duminică, 6 octombrie 2024

Căminul tău, un colț de rai - retrospectiva primei săptămâni






Săptămâna aceasta a trebuit să ne concentrăm asupra timpului, să încetinim ritmul și să căutăm mici momente de relaxare de-a lungul zilei. 

Pentru mine a fost o săptămână destul de liniștită și frumoasă. Vremea s-a mai răcit și au început să apară tot mai multe nuanțe tomnatice pe afară. Dacă săptămâna trecută am avut un maraton intensiv de curățenie, am hotărât ca zilele acestea să încetinesc ritmul. Toți ai casei au fost răciți, doar eu am scăpat, așa că am putut să ii îngrijesc. Din bucătărie au venit zilnic mirosuri ademenitoare, supe de pui, lasagna sau diferite prăjituri. Mama mea râde și îmi spune că e de-ajuns să îmi vină o idee și îndată pornesc aragazul să gătesc ceva bun. 

Mi s-a întâmplat zilele acestea să opresc uneori seara datele mobile pentru că mă disperau toate mesajele de pe grupurile de la școală. Pe Instagram mi-am scurtat lista de persoane pe care le urmăresc de la 500 la 46 de persoane, majoritatea bloggeri sau persoane dragi. Uneori mă sufocă să văd atâta prefăcătorie, prefer femeile simple și harnice a căror conținut mă inspiră și mă odihnește. 

Pentru voi cum a trecut prima săptămână din luna octombrie? 

Un comentariu:

  1. Ce bine ca ai reușit sa mai incetinesti ritmul de zi cu zi, sa va bucurați uni de altii🤗 . Într-adevăr internetul îți mănâncă din energie. Eu iar mi-am șters aplicația de Facebook, simțeam ca iar era prea mult timp irosit. Chiar dacă era jumătate de ora, parca ma încarcă prea mult și fără sens. Da și eu am început curățenia la haine. Intr-un final am reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa le fac la toți curățenia de toamna la haine. Urmează papucii🙃🙃🙃. Și asa toate pe rand, cand se poate. Nu mai vreau sa-mi fac viata un calvar ca nu reușesc sa am casa la linie, în condițiile pe care le știi. Vreau și eu sa ma reapuc sa fac pâine în casa. Mie dor de gustul acela de paine bună. Și altele care pe timp de vara nu aveam curaj sa le fac din cauza căldurii. E bine ca ai făcut curățenie și pe instagram. E bine sa cerni prin sita și sa rămâna ce e bun pentru sufletul tău! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere