Ce bine arată mâncărurile pregătite de tine! Post ușor și binecuvântat! Să ne ajute Dumnezeu să ne înnoim haina sufletului și să ne bucurăm în Ziua Învierii!
Starnesc pofta, dar nu e un meniu prea sănătos: mulți carbohidrați, multe alimente acide (untul de arahide, crochetele, cartofii cu ceapa, pâinea albă, clătitele, gemul cu zahar, chiar și cafeaua…). Dar sunt de mâncat des salata si supa de pleurotus (fara sos de faina) 😉
Multumesc, doamna Ioana! Sa va spun un secret: incercati sa faceti clatitele cu lapte de migdale, vor iesi extrem de fine si gustoase. Eu am facut aproximativ asa: 400 de grame de faina, 1 litru de lapte de migdale( take it veggie-kaufland), 200 de mililitri de ulei( uleiul este important ca sa nu iasa clatitele uscate), 2 linguri de zahar, un praf de sare, apa minerala. Am lasat aluatul sa stea o jumatate de ora. Au fost cele mai bune clatite!! Dvs. puteti injumatati cantitatea, noi fiind asa multi a trebuit sa fac mai multe.
Mulțumesc Mihaela! Ciorba este super gustoasa cu smântână vegetală, am și rețeta pe blog. Eu nu făcut niciodată ciuperci pleurotus la cuptor, dar trebuie sa încerc și varianta asta, mulțumesc pentru idee.
Ce bine arată mâncărurile pregătite de tine! Post ușor și binecuvântat!
RăspundețiȘtergereSă ne ajute Dumnezeu să ne înnoim haina sufletului și să ne bucurăm în Ziua Învierii!
Mulțumesc Daniela! Post cu folos îți doresc și eu.
ȘtergereAșa să ne miluiască Dumnezeu!
Amin!
Ștergere😋😋Multe bunătăți!
RăspundețiȘtergereCrochetele nu sunt făcute în casă nu?
🤗
ȘtergereNu, sunt din Kaufland, marca Take It veggie, bucăți vegane. Au mai multe sortimente, îmi plac toate.
Starnesc pofta, dar nu e un meniu prea sănătos: mulți carbohidrați, multe alimente acide (untul de arahide, crochetele, cartofii cu ceapa, pâinea albă, clătitele, gemul cu zahar, chiar și cafeaua…). Dar sunt de mâncat des salata si supa de pleurotus (fara sos de faina) 😉
RăspundețiȘtergereMulțumesc.
ȘtergereDelicios meniu. Mi-ai dat o idee cu clatitele, nu am mai facut de ceva timp.
RăspundețiȘtergereMultumesc, doamna Ioana! Sa va spun un secret: incercati sa faceti clatitele cu lapte de migdale, vor iesi extrem de fine si gustoase. Eu am facut aproximativ asa: 400 de grame de faina, 1 litru de lapte de migdale( take it veggie-kaufland), 200 de mililitri de ulei( uleiul este important ca sa nu iasa clatitele uscate), 2 linguri de zahar, un praf de sare, apa minerala. Am lasat aluatul sa stea o jumatate de ora. Au fost cele mai bune clatite!! Dvs. puteti injumatati cantitatea, noi fiind asa multi a trebuit sa fac mai multe.
ȘtergereMultumesc Andreea pentru reteta. Am notat si, in week-end, cand vin copiii, le fac o surpriza. 🥰
ȘtergereYum! Super bine arată toate! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc, draguta mea!
ȘtergereArată foarte bine toate! Nu am mancat niciodată ciorbă de ciuperci pleurotus! Ciupercile pleurotus imi plac la cuptor cu usturoi.
RăspundețiȘtergereMulțumesc Mihaela! Ciorba este super gustoasa cu smântână vegetală, am și rețeta pe blog. Eu nu făcut niciodată ciuperci pleurotus la cuptor, dar trebuie sa încerc și varianta asta, mulțumesc pentru idee.
ȘtergereImi place de tine!😊 esti super priceputa la toate!
RăspundețiȘtergereSuper!
RăspundețiȘtergere