duminică, 13 ianuarie 2019

Penti!

În sfârșit, am reușit sa ajung in seara aceasta la magazinul Penti sa îmi cumpăr mult dorita pereche de ciorapi:
Am observat ca au marfa destul de calitativa, ultima pereche achiziționată era de 50 den, nu s-au scamosat și m-au ținut aproape un an. Ii recunoșteam din grămada de ciorapi negri pentru ca aveau un aspect de nou, deși i-am spălat de foarte multe ori în mașina.
Sunt mereu interesata sa găsesc ciorapi calitativi pentru ca port fuste foarte des. Din păcate, la noi, nu prea am găsit ciorapi trainici, asa ca, pana acum, am cheltuit sume destul de mari pe ciorapi care pana la urma au ajuns la gunoi. Cel mai mult cheltui primăvara, toamna, când îmi cumpăr din categoria 20, 40 den care rezista sa zicem aproximativ 3 purtări. Și nu, nu ii spăl în mașina.
Voi cum stați cu problema aceasta? De unde va achiziționați ciorapi de calitate? Cam cât timp va țin?

13 comentarii:

  1. Cand lucram in invatamant, cumparam ciorapi din catalogul Infinity. Erau scumpisori, dar foarte rezistenti si frumosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Laura, o sa încerc și eu de la ei!
      Duminica frumoasă!!

      Ștergere
  2. Calzedonia, la fel, tin foarte mult si arata bine bupa muuuulte purtari. Inainte aveam un sertar plin, acum pastrez pastrez doar trei perechi de la ei, toate 50den:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cumpar de ceva ani, deja, de la Escapade. Unii sunt mai scumputi, dar eu, ca reprezentant, am parte de tot felul de discounturi, intre 30-60%. Am mai luat cand si cand si de prin alte parti, dar n-au tinut ca cei de aici.

    Aici se gaseste catalogul online: http://www.escapade.world/Interfaces/MYO/WebFiles/Download.aspx?fileID=47

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa scriu ca-s foarte durabili, nu se scamoseaza, nu se raresc in calcai, m-au tinut ani de zile. Au pe diferite culori si grosimi, depinde de gust.

      Ștergere
    2. Oo,multumescc!M-am uitat pe site, au preturi bune, o sa comand in primavara ca acum am destule perechi.

      Ștergere
  4. Laura Baldini - ii cumpar de cativa ani.
    Se gasesc in grosimi, stiluri (mat, lucios, cu model etc.) si culori diferite. Iarna asta inca n-am cumparat ciorapi grosi, mai aveam 2 perechi de 70 den de iarna trecuta si le-am tot spalat alternativ. Ii spal adesea si la masina (impreuna cu fuste, pantaloni). Iarna asta inca n-am simtit nevoia de 100 sau 120 den (iarna pun pe sub fusta, peste ciorapi, si niste pantalonasi mulati pe picior, din bumbac 95% si elastan 5%, deci nu mi-e frig asa usor). Se gasesc in Carrefour, dar cel mai bine e cand ii cumpar direct de pe site-ul lor, la reduceri, cu transport gratuit prin curier la o comanda de 100 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)Multumesc Maria, stiu ca mi-ai mai scris de colantii pe care ii iei peste fusta. Ii o idee f buna, am sa ii caut in Carrefour cand mai ajung acolo.

      Ștergere
    2. 😂 uite ce am scris! Peste fusta! 😅

      Ștergere
    3. Ah, iertare, n-am tinut minte ca ti-am mai spus de acei pantalonasi (e un truc ce l-am invatat de la o colega de serviciu).
      Cateodata vorbesc (adica scriu) prea mult; ciudat, pentru ca in viata reala vorbesc putin. Ar fi bine sa ma analizez, sa descopar care-o fi motivul pentru care uneori, pe bloguri, simt nevoia sa impartasesc din "intelepciunea" mea si sa fiu o moara stricata.

      Ștergere
    4. As vrea sa îți spun că mie îmi place foarte mult asta la tine! Îmi ești draga!

      Ștergere
  5. * pantalonasi scurti
    Am cumparat acum cativa ani, de la Sofiaman (firma romaneasca), niste pantalonasi scurti din 95 sau 92% bumbac si restul elastan. Sunt din bumbac subtire, rolul lor ar fi de lenjerie modelatoare, dar eu ii port strict pentru a-mi tine de cald iarna, peste ciorapi, sub fusta. Sunt moi, nu rigizi cum e lenjeria modelatoare din plastic, nici nu-i simt. Am cateva perechi, o parte sunt produsi de Sofiaman si-au fost f ieftini, o parte sunt importati de Sofiaman de la o firma din Cehia, parca (Lisca) si acestia au fost mai scumpi, dar o calitate mai buna si sunt mai draguti (au o dantela elastica la capete)

    RăspundețiȘtergere