miercuri, 1 februarie 2017

Yarn along

 Sau cum poți scăpa de tot felul de dependente:)
Cu chiu cu vai am reușit sa dau o fuga la mercerie, sa-mi cumpăr mult doritul fir negru cu sclipici. Au mai trecut câteva saptamani:) și am pus mana și pe croseta. Ce bine am făcut. Pur și simplu nu reușeam sa mă adun, sa ma linistesc, sa caut un model frumos pentru fularul meu. Cand aveam puțin timp liber ho-top pe Facebook. Ei mama lui de Facebook, intr-o zi m-am enervat! Venise Irina la mine și mă chema cu ea la desene in sufragerie dar eu tot nu mă poticneam de pe scaunul din bucatarie. Cu tableta în mana cocoțată pe Facebook. Abia când mi-a zis: haide mami, poți sa vii și cu tableta m-am dezmeticit și mi-a fost rușine când mi-am dat seama ca ea mă vroia lângă ea chiar și așa, pe jumătate cum eram. Cealalta jumătate era acolo, pe Facebook.  M-am supărat pe mine, am stat, le-am gândit pe toate părțile, și am hotărât sa o las mai moale cu internetul. Nu acesta este exemplul pe care vreau sa il dau copiilor mei. Îmi tot zbura în minte vorba unei prieten de familie: "eu când am simțit ca ceva mă leagă în viața, ca imi da dependenta, m-am rupt total de lucrul acela". Și mi-am adus aminte și de vorba părintelui meu duhovnic: "dragilor, credeți-ma, dacă o sa se întâmple ceva cu adevărat important în lume, veți afla și voi."(se referea ca nu e musai sa fii la curent cu toate știrile, toate noutățile,  pentru ca toate acestea vin cu duhurile lor. Cine poate spune ca e liniștit după o ora de stiri, ca se poate aduna, se poate ruga?:)
Așa ca...am pus mana pe croseta și minuneee:)) cum se așezau rândurile se așeza și în mine... liniște, ordine, mulțumire, bucurie. 
Sclipiciiii! :)
Slava Domnului pentru aceasta frumoasa îndeletnicire! 

Va doresc ca și voi sa aveți parte de clipe liniștite, cu bucurie și mulțumire în suflet!

Andreea

6 comentarii:

  1. Ce fain e firul, o sa ti iasa super:). Spor la crosetat ochiuri si ganduri de liniste:)

    RăspundețiȘtergere
  2. postarea asta mi-a mers la suflet!exact asa am patit si eu, m-am tulburat foarte mult cu stiri, cu postari de pe facebook, si simt ca e cazul sa pun stop, ca o iau razna.Atatea pareri, atata agitatie ne fura pacea si, in loc sa ne rugam sau sa facem altceva pozitiv, constructiv, pierdem timpul aiurea.
    E foarte frumos firul!spor la crosetat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of si aici ma regasesc... mi s a intamplat zilele astea sa primesc un telefon, da nu vroiam sa las tehnologia si sunt intrebata buna ce faci? Eu fara chef si deranjata zic bine, tu? Raspuns : pierd vremea!...na si am inlemnit, sau m am trezit! Paca mi daduse telefon constiinta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot mai multa lume se plânge de aceasta risipa a timpului...facebook...hmm...oare când o sa ne dezmeticim? Când o sa fie pruncii mari și noi bătrâni și plini de regrete?

      Ștergere